3D-Cryolipolyse Behandeling

VET VERWIJDEREN ZONDER OPERATIE

Heb je ook last van plaatselijke vetophopingen die met sporten en diëten maar niet willen verdwijnen? Of heb je last van ontsierende cellulitis op je billen en benen, ondanks een gezonde levensstijl? Dan is de nieuwste nietchirurgische 3D-Lipo behandelmethode iets voor jou!
3D-Lipo is een revolutionaire 3-dimensionale behandelmethode voor het pijnloos verwijderen van lichaamsvet, het verstrakken van de huid en het behandelen van cellulitis. Geen enkele andere methode biedt zo een volledige en eff ectieve aanpak en kan zich met recht een alternatief voor liposuctie noemen.
3D-Lipo biedt vier verschillende behandelopties welke afzonderlijk of in combinatie, afhankelijk van jouw individuele behoeft e, op maat aangeboden kunnen worden.

 

3D-CAVITATIE
Bij 3D-cavitatie wordt het omhulsel van de vetcel door middel van ultrasound (ultrageluid) gericht beschadigd, waardoor deze uiteenvalt en het vloeibare vet in de cel vrijkomt. Het vrijgekomen vloeibare vet wordt vervolgens via het lymfe- en vasculaire stelsel naar de lever getransporteerd, alwaar het vloeibare vet wordt verwerkt en uitgescheiden. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen van elk 40 minuten voldoende om een optimaal resultaat te behalen.

 

3D-CRYOLIPOLYSE
3D-Cryolipolyse betreft het bevriezen van de vetcellen. Met een speciale applicator wordt uw huid met de onderliggende vetweefsels vacuüm gezogen en wordt het te behandelen gebied tot een temperatuur van -6° verlaagd. Klinisch wetenschappelijk onderzoek toont aan dat vetcellen deze temperatuur niet overleven. Tijdens de behandeling kristalliseren de vetcellen waarna deze afgebroken worden en via de natuurlijke weg door uw lichaam worden afgevoerd. Andere cellen worden niet beïnvloed door Cryolipolyse, alleen de vetcellen worden vernietigd. Slechts één behandeling van 50 minuten is doorgaans voldoende om het
beoogde eff ect te behalen

3D-DERMOLOGIE
3D-Dermologie betreft een niet-invasieve cellulitis reductiebehandeling (een ultradiepe massage) waarbij, door middel van aanzuiging en het op- en afrollen van de huid, de onderliggende, opgehoopte en vastzittende (lege) vetcellen worden losgemaakt. Deze (lege) vetcellen worden via het lymfestelsel afgevoerd. Voor een cellulitisreductie zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen van 30 minuten nodig.

 

3D-RADIOFREQUENTIE
Bij deze behandeling wordt radiofrequente energie toegepast welke door de huidlagen heen gaat. Deze lokale verwarming veroorzaakt een onmiddellijke samentrekking van collageenvezels en een verhoging van het metabolisme van de fi broblasten, hetgeen de productie van nieuw collageen en elastine doet versnellen. Door de concentratie van collageenvezels, de regeneratie van het collageen en elastine wordt een strakkere, stevigere en gladdere huid gecreëerd. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen van circa 30 minuten noodzakelijk voor het beste resultaat.


VOOR WIE IS 3D-LIPO GESCHIKT?

3D-Lipo is ontwikkeld voor mannen en vrouwen met een middelmatig overgewicht, die ondanks een bewuste levensstijl toch last blijven houden van hardnekkig overtollig vetweefsel en cellulitis. Tot voor kort was de enige oplossing een traditionele liposuctie, maar vanwege de lange herstelperiode en mogelijke complicaties, kunnen de meeste mensen behoorlijk tegen deze ingreep opzien. De 3D-Lipo behandelmethode, waar zelfs nog geen naald aan te pas komt, biedt nu een interessant alternatief om zonder operatie van je vetrolletjes en sinaasappelhuid af te komen.

 

Laat een recensie achter

Open chat