Dermapen behandeling

De dermapen maakt gebruikt van kleine naaldjes die miniscule gaatjes maken in de huid. De diepte van de naaldjes kan (tussentijds) aangepast worden. Zo kan er tijdens de behandeling plaatselijk dieper behandeld worden. De huid wordt in de diepte gestimuleerd tot natuurlijk herstel wat resultaten geeft bij littekens en rimpels.

De dermapen kan oppervlakkig gebruikt worden als opfrisser van de huid. De oppervlakkig miniscule gaatjes zorgen ervoor dat de huid geactiveerd wordt bij de cellen, maar ook producten weer optimaal kan opnemen.

De dermapen kan dieper in de huid toegepast worden als intensieve anti-aging behandeling of bij het behandelen van littekens. Hierbij kun je denken aan acnelittekens, littekens door verwonding of striae. Bij littekens of rimpels kan de dermapen ook plaatselijk worden uitgevoerd.

 Een dermapen behandeling is een intensieve behandeling. De huid ziet er gezond en stralend uit. Bij littekens verzacht het weefsel waarna de huidstructuur egaal wordt, zodat littekens nauwelijks tot niet meer zichtbaar zijn. Bij rimpels zul je per behandeling merken dat de huidstructuur egaler wordt. Ook wordt de huid intensief gevoed, waardoor deze er frisser en gezonder uitziet.

 Het huidverjongingsproces dat de dermapen op gang brengt heeft ongeveer 2 tot 4 weken nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Des te meer behandelingen u ondergaat des te sneller u het gewenste resultaat zult bereiken. Deze behandeling kan als kuur worden uitgevoerd, waarbij 4 tot 6 behandelingen worden gedaan met daartussen 4 tot 8 weken rusttijd.

Mogelijke gevolgen na de behandeling

Voor de behandeling wordt er een hyaluronzuur serum aangebracht. Hierna worden er met een dermapen over de huid gegaan. Dit is pijnloos, maar is er wel een prikkelend gevoel. Na de behandeling kan de huid 1 tot 2 uur rood en warm aanvoelen. Dit wordt in loop der tijd minder, maar de roodheid kan enkele dagen zichtbaar blijven. Ook zal de huid gaan schilferen, aangezien oude cellen afschilferen, zodat er nieuwe cellen sneller worden aangemaakt. Hierdoor zal de hoornlaag weer mooi egaal worden en is uitvloeiing makkelijker mogelijk. Verstoppingen (comedonen) en ontstekingen worden hierdoor geremd.

Laat een recensie achter

Open chat