eMatrix behandeling

We hechten steeds meer waarde aan goed uiterlijk en een vitale gave huid. Onze huid is immers het grootste orgaan van ons lichaam en bepaalt in belangrijke mate hoe we eruit zien.

Voor mensen die last hebben van huidonregelmatigheden, oneffenheden en verslapping zijn er hoogwaardige behandelingen om de huid en daarmee het uiterlijk te verbeteren. Een unieke behandeling met zeer goede resultaten die we bij Orkidebeautysalon aanbieden is de eMatrix behandeling .

Doordat eMatrix behandeling niet gebaseerd is op licht- of lasertechnologie maar op gefractioneerde bipolaire radiofrequentie (RF) is de behandeling mogelijk voor elke huidkleur.

Wat doet eMatrix

De eMatrix behandeling combineert op unieke wijze huidverstrakking, lifting, rimpelreductie, kleurverbetering en celvernieuwing. Door de behandeling wordt nieuw elastine aangemaakt waardoor een huid ontstaat die sterker en elastischer is dan voorheen.

Door de hoge warmte die de RF energie in de dermis vrijgeeft wordt bovendien de aanmaak van collageen gestimuleerd hetgeen leidt tot een stevige en strakkere huid. Resultaten worden na enkele dagen reeds zichtbaar.

Vernieuwing van het bindweefsel is echter een proces dat langer de tijd nodig heeft, derhalve verbetert het effect nog na 3 tot 6 maanden. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten van de eMatrix behandeling.

eMatrix wordt toegepast bij o.a. :

  • acnélittekens
  • zonbeschadiging
  • kleine rimpels
  • fijne lijntjes
  • verslapte huid
  • pigmentaties
  • kleurverschillen
  • huidoneffenheden
  • verouderde huid
  • grove poriën

 

Unieke techniek

De eMatrix met de Sublative Rejuvenation technologie onderscheidt zich van andere fractional behandelmethoden voor huidverbetering. Sublative Rejuvenation is namelijk niet gebaseerd op licht- of lasertechnologie maar op gefractioneerde bipolaire radiofrequentie (RF).

Bij de behandeling wordt de RF energie over een fractionele matrix van 64 of 144 elektroden tot in de dermis getransporteerd. Hiermee wordt op een veilige manier een natuurlijk huidvernieuwingsproces op gang gebracht met slechts een minimale belasting van de opperhuid.

Bij de eMatrix behandeling kan het SelectPulse feed back systeem heel nauwkeurig de energie, de weerstand en de penetratie diepte in de huid bepalen.

Korte herstelperiode

De eMatrix behandeling heeft een korte herstelperiode. In tegenstelling tot een Co2 laserbehandeling ontstaat slechts minimale beschadiging van de epidermis.

Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling moet u rekening houden met een herstelperiode van 1 tot 3 dagen. Bovendien hoeft u de zon, voor en na de behandeling, slechts gedurende een korte periode te vermijden.

Aantal behandelingen

Het aantal benodigde eMatrix behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het gewenste resultaat. In de meeste gevallen worden 2 tot 3 behandelingen geadviseerd met een interval van 4 tot 8 weken.

 

 

Behandeling pigmentvlekken

Behandeling acne littekens

Behandeling vergrote poriën en zonbeschadiging

Behandeling plooien en fijne rimpels

Behandeling oogcontouren
Behandeling rimpels / strakkere huid

Behandeling zeer diepe acnélittekens

Laat een recensie achter

Open chat